Tips voor de fotoshoot

Achtergrond en kleding

Om het effect van de achtergrond zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, is het het mooist als u kleding draagt die effen is, dus zonder opdruk of prints. Graag neonkleuren vermijden.
Spijkerkleding heeft een uitstraling die niet snel gedateerd lijkt.

Het allerbelangrijkste is, dat u kleding draagt waarin u zich prettig voelt.
Om foto’s een persoonlijk tintje te geven, is het leuk om iets mee te nemen waarmee u of uw kind(eren) graag op de foto willen komen. Voor uw kind kan dit bijvoorbeeld zijn of haar lievelingsspeelgoed zijn.

Groepsfoto’s

Voor een groepsfoto is het belangrijk om kleding in (bijna) dezelfde kleur te dragen. Dit om een mooie, rustige foto te krijgen, waarbij één persoon niet direct opvalt, tenzij u dit graag wilt natuurlijk.

Zwanger

Tussen de 28ste en 32ste week is uw buik het mooist om te fotograferen. Om striemen en kledingafdrukken te voorkomen is het handig om een paar uur voor de shoot geen knellende kleding meer te dragen. Voor een zwangerschapsshoot geldt hetzelfde kledingadvies als voor een gewone fotoshoot, dus effen kleding zonder opdruk of prints.

Kinderen

Effen kleding (ook nu weer het liefst zonder opdruk of drukke prints) is juist bij kinderen aan te bevelen, zodat alle aandacht naar uw kind uitgaat en niet naar wat hij of zij draagt. Het is handig om meerdere kledingstukken voor uw kind mee te nemen.

Betaling

Graag contant na de shoot of vooraf per bank overmaken. Neem contact met ons op voor alle prijzen.