WAAROM SISU FOTOGRAFIE?

Sisu* fotografie staat voor fotoreportages met aandacht, gezelligheid en nuchterheid.

Lekker warm en knus voorzien van alle gemakken.

Sisu fotoshoots worden gehouden in mijn knusse thuisstudio (of op locaties). Met een kop koffie of thee bespreken we jullie wensen. Wat is het doel voor de fotoshoot ?…. een mooie foto aan de muur of een cadeau voor opa of oma. Omdat het een thuisstudio is, voelen vooral kinderen zich vaak snel op hun gemak. Waardoor er ontspannende foto’s ontstaan.

De thuisstudiosetting is ook ideaal voor newborn fotoshoots. Lekker warm en knus voorzien van alle gemakken. Zodat jij als moeder alleen jezelf, je baby, je partner, voeding voor je kindje en luiers mee hoeft te nemen. Daarna kun je rustig gaan zitten en kijken hoe Sisu Fotografie een mooie portret van je kindje maakt.

In de blogposts van Sisu Fotografie krijg je een nog beter beeld van het hoe, wat, waar van Sisu Fotografie https://sisufotografie.nl/poses-en-standpunten/

Onder aan de pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Sisu Fotografie. Zo blijft op de hoogte van de nieuwtjes, tips, aanbiedingen en kortingen.

Graag tot ziens bij Sisu Fotografie

Groetjes Linda

*Sisu is een Fins begrip dat zoiets betekent als ‘doorzettingsvermogen, volharding, een ijzeren wil om een bepaalde, vaak langdurige taak te voltooien