Tadaaa de eerste blogpost van Sisu!!

Wauw het is er toch van gekomen… de eerste blog van Sisu Fotografie. En man man wat is dat pittig. Ik heb hem wel tien keer opnieuw geschreven.
Als fotograaf en dyslect ben ik meer van de plaatjes dan van tekst. Daarom zullen de blogs veel plaatjes en weinig tekst hebben.

Waar ga je een blog overschrijven? Ik dacht laat ik eens beginnen met de vraag die bijna altijd aan mij gesteld wordt.

Is het een uit de hand gelopen hobby ( en de tweede vraag is vaak…. is het je hobby)?

Het antwoord is NEE, het is geen uit de hand gelopen hobby ( en het is ook niet mijn hobby ).

Mijn werk als fotograaf is negen jaar geleden ontstaan. Ik had een foto probleem.  Al jaren wou ik graag een mooi zwart-wit foto van mijn gezin aan de wand hebben. In Hoogeveen of omgeving kon ik geen fotograaf vinden die maakte wat ik in mijn hoofd had. Dus ben ik zelf gaan uitzoeken hoe ik een mooie zwart-wit foto kon maken.

Gelukkig had ik het gereedschap (een spiegelreflexcamera Nikon D70) wel. Alleen de kennis ontbrak. Vijf maanden (en twintig fysio bezoeken) later was de onderstaande foto het resultaat. 

Vervolgens als trotse moeder, de foto op Hyves gezet en daardoor kwamen de eerste aanvragen binnen rollen. Dat was de geboorte van Sisu Designs inmiddels heet het Sisu Fotografie. De afgelopen acht jaar heb ik al veel mooie en bijzondere momenten mogen vastleggen.

Tot slot nog even een tip:

Onder aan de pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Sisu Fotografie. Zo blijft u op de hoogte van de allernieuwste nieuwtjes, tips, aanbiedingen en kortingen.

Niet alleen van Sisu Fotografie, maar ook van andere bedrijven waar Sisu Fotografie mee samenwerkt, zoals:

Josés Cakespecialties
Pura Vida
YYZ Design
Janneke van de Meulen

blog foto2 Sisu Fotografie

Samen

Comments

comments