Blog 4:  Need I say more…

Poses en standpunten in de breedste zin van het woord.

Mensen voelen zich vaak ongemakkelijk en nerveus in het begin van een fotoshoot. Aan mij de taak om dat te laten verdwijnen. Soms gaat dat heel makkelijk en soms lukt dat helemaal niet. Ben er nog niet helemaal achter hoe dat komt. Als iemand een idee heeft… info@sisufotografie.nl  😉 .

Maar dat is wel één van de dingen die het werk als fotograaf zo leuk maakt. Het is elke keer weer een uitdaging om een zo relaxed mogelijk persoon voor de camera te krijgen. Daardoor ontstaan de mooiste portretten.

bij blog 4:  Poses

PUUR JIJ “Joke”

Het is inderdaad erg ongemakkelijk om het onderwerp van een fotoreportage te zijn. Maar weet dat ik als fotograaf nog meer voor l.l sta achter de camera.

Vooral op locaties zoals bijvoorbeeld, langs de weg met je achterwerk richting het verkeer, tot je knieën of meer in het water, op je buik in een shovel langs de A28 of midden in Giethoorn omringt door weet ik veel hoeveel toeristen.

De poses die ik aan moet nemen om een mooier standpunt te krijgen, de onzin die ik uitkraam tegen kleine en grote kindjes, om ze aan het lachen te krijgen. De gekke bekken die ik trek. Ik blijf maar praten tegen de klanten om ze niet te veel laten nadenken over hoe ze er misschien bij staan.

Dus heb ik mezelf uit mijn comfortzone getrokken/gegooid/gesleurd en met klotsende oksels een filmpje gemaakt…. erg confronterend en beeldvullend, hihi.

Iedereen bedankt voor de foto’s die jullie hebben gestuurd.

Need I say more…

Zo ontspan en geniet tijdens een fotoshoot…

Er is altijd één die echt voor paal staat en dat ben echt jij niet.

Tot slot nog even een tip:

Onder aan de pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Sisu Fotografie. Zo blijft u op de hoogte van de allernieuwste nieuwtjes, tips, aanbiedingen en kortingen.

Comments

comments