Omdat de tijd zo snel gaat…

Het eerst jaar van jullie kindje kindje vliegt vaak voorbij. De eerste paar weken met uw kindje zijn erg bijzonder. Al die nieuwe indrukken en momenten wilt u natuurlijk graag vasthouden en bewaren. Een bijzondere, unieke fotoshoot van uw baby is een goede manier om uw kindje op de meest pure manier vast te leggen voor later…

Sisu fotografie gebruikt exclusieve materialen en neemt uitgebreid de tijd tijdens de newbornreportage. De foto’s worden zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt in de stijl van Sisu fotografie. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat de foto’s in de computer of op de telefoon blijven staan. Zo zonde, ze verdienen een plekje aan de wand of in een album. Een exclusief en uniek interieurstuk passend bij jullie stijl. Zodat ze niet verloren gaan en door kunnen worden gegeven aan de komende generaties. Tijdens de adviessessie gaan wij samen kijken wat het beste bij jullie en jullie interieur past. Sisu fotografie werkt met pakketten waarin een album en bestanden zitten. Prijzen van een newbornshoot beginnen bij € 130,-

Tussen de vijf en veertien dagen oud

Sisu Fotografie verzorgt professionele newbornshoots. Deze fotoshoots zijn speciaal voor pasgeboren baby’s (tussen de vijf en veertien dagen oud). Uw kindje is in die periode nog erg flexibel en kan relatief gemakkelijk in diverse houdingen geplaatst worden, om zo prachtige foto’s te creëren. Bovendien slapen baby’s de eerste weken erg veel en is hun huidje nog mooi gaaf. Ik plan de newbornshoot om 10.30 uur omdat het licht in mijn studio dan het mooist is. Bovendien zijn de meeste baby’s rond die tijd lekker slaperig. De ideale condities om onvergetelijke foto’s te maken!

Persoonlijke accessoires voor een unieke foto

Sisu Fotografie neemt uitgebreid de tijd om uw kindje op beeld vast te leggen. Een newbornshoot duurt maximaal 3 uur en wordt altijd in de ochtend gedaan.

Om de foto’s een uniek karakter te geven, kunt u eigen accessoires meenemen. Een mand, koffer of schaal en kleden en dekens zorgen voor een persoonlijke foto. Sisu Fotografie heeft diverse accessoires in de fotostudio die gebruikt kunnen worden bij een newbornshoot.

Wat neemt u mee?

Baby’s zijn zonder kleertjes op hun mooist. Het is handig als u twee badcapes, spuugdoekjes, extra voeding en luiers meeneemt. Ook kunt u desgewenst eigen accessoires meenemen.