Bruidsfotografie

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen… en nu? Hoe plan ik mijn trouwdag? Waar, wanneer, wie, wat? Allemaal vragen waar Sisu Fotografie graag bij adviseert. Zodat jullie een ontspannen dag kunnen beleven.

De speciale momenten, de opwinding en spanning van de voorbereiding, het moment dat het aanstaande bruidspaar elkaar als eerste ziet, de ontlading na het Jawoord.

Al deze momenten maken een huwelijksdag speciaal. En dat mag ik dan vastleggen… super! Samen met jullie, het licht en mijn camera leg ik de dag vast, zodat je hem nog vaak kunt herbeleven.

Voordat ik een offerte uitbreng wil graag de mensen persoonlijk ontmoeten. Zodat ik u kan leren kennen en we samen de planning van de dag kunnen doornemen met een passende offerte tot gevolg.

Het is voor jullie als echtpaar ook prettig om de persoon achter het bedrijf te zien. Om te kijken wie de fotograaf is die gemiddeld zo’n 8 uur met jullie meeloopt. Na het geheel vrijblijvende bezoek, stuur ik de offerte toe. Als jullie die goedkeuren, wordt er een contract toegestuurd.

Zo’n vier weken voor de bruiloft kom ik nogmaals langs om de laatste details door te spreken.

Het is niet verplicht om een album af te nemen.

Prijzen beginnen bij € 899,- voor de reportage en albums beginnen bij € 345,-

Wil je nog meer informatie of bruidsfotografie? Onder aan de pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Sisu Fotografie. Zo blijft u op de hoogte van de allernieuwste nieuwtjes, tips, aanbiedingen en kortingen.

Jullie Trouwalbum